träning och bra helg

okej , veckan i skolan var bra. tycker dock fotbollen är tråkig, så vet inte om jag ska sluta eller bara gå när jag har lust. ska i alla fall börja med track på tisdag. kommer ha träning innan skolan i en timmer varje dag. tycker det är skönare än att ha det efter skolan för då är jag död. 
i fredags så var det sjukt varmt och skönt, hade en riktigt high school dag. kändes verkligen att jag var i usa. vet inte varför men skolan var bra. kom hem och satt ute i faktiskt 25 C värme! så jag skypa med syrran lite. sedan åkte jag o mina värdf. till ett buffe ställe som var jätte fint, de hade också teater under kvällen. och föreställningen var faktiskt bra. så ni kan ju fatta att jag åt skit mycket, 3 as goda kakor också. så kom hem runt 11 eller 12 och somna direkt. vakna upp tidigt i lördags. var ännu varmare då!!! så skypa m syrran igen, chilla och såg på tv. laga frulle. planerna var fett otydliga. skulle iväg m en grupp i skolan på någon utomhus grej men orka inte för att det var segt med hur vi skulle dit. så var m mina värdf igen på lördagen. vi åkte till min värdmoster som har ett nytt jättefint hus . sen till hit springs , käka as gooood mexikansk mat. vi shoppa. fick med mig en blus och ett sommar linne för 80 spänn. såg jättefina saker till mamma och steffi och liam oooooch pappa men hade inte pengar för jag messa upp kortet. men vi hade det mys i alla fall. kom hem och åkte direkt till Roxanne och Tiffanie med Lua och Ines. Vi åt middag och käka massa frukost och popcorn och såg på film och snacka hela kvällen . så det var jätte trevlig. fan men helg var riktigt bra faktiskt. idag var det bra väder också men det regna , var fuktigt. vädret här går upp och ner hela tiden. först värme, sommar. sen nu nästa vecka ska det snöa?!?!. fatta man tröttnar aldrig på värmen då.. alla fall kyrka , skypa med lisa. och har precis tränat. hörs img. då blire zumba träning woho hhahahah. lov euuuu

sista onsdag i januari i usa..

fan vad veckan är bra ändå. fast jag trodde det skulle gå fett segt med första rikta skolveckan, alltså 5 dagars skolvecka! vaknade imorse, pigg efter 9 timmars sömn. fixa mig medan jag skypa med världens bääääästa päron! till skolan, såg på she's the man i min eng klass. vidare till world history, det var lugnt och nice som vanlig. kemi som är .. kan inte vara bra för det är kemi men det var ok. sen drama som är nice och skoldagen flöt på så alltså. fotboll efter skolan. sen hem till min värdpappas mamma och pappa för middag. kom hem och planera lisas vistelse här. vi ska till Alabama. woho till värme och stranden. kan inte vänta till du kommer. kolla låter fett fel på svenska när man skriver så . aja måste plugga!!! älskar er därhemma :) tkr ni ska blogga också! 

trött tjej är glad

trött tjej hade en bra början på veckan. tänk vad positiv attityd (hur fan stavar man det, svenska har blivit sämst) kan göra för underverk höhö. i fredags kom jag hem , chilla , drog och shoppa till 10 med kompisar. stopp vid starbruks på vägen hem. lördags chilla, skype, film. sen åkte jag och ines och lua och handlade mat för att laga för mina värdföräldrar och min värdbror + hans fru. vi lagade mat från våra hemländer. jag lagde köttbullar = de blev as goda denna gång och alla älskade det. söndags så åkte vi inte till kyrkan, så låg hemma och chilla hela dagen. eller nej hade möte med min kontaktperson ju , vi åkte och åt mexicana foood. idag skola då, gick bra. fick tillbaka matte prov = F för hela klassen. var 2 poäng från D :( . så stanna efter skolan och skippa fotbollen för matte. kom hem och åt middag. drog och träna zumba! AS KUL. köpte med mig träningskläder därifrån som var sköna. nu ska jag läsa min eng bok "my sisters keeper" , as bra. tycker alla ska blogga nu också då jag bloggar!!! :D love u guys!

trött tjej

igår var en vanlig dag i skolan , tror jag. hade träning efter. sen plugg hela kvällen.
idag vaknade jag mkt mkt mkt piggare än jag varit hela veckan. dagen var mkt mkt mkt bättre! skolan var faktiskt kul och dagen gick fort. även fast jag hade 2 prov. alla hoppades på att vi skulle få dra hem tidigare från skolan då de sa att det skulle snöa men det hände såklart inte. så vi hoppas på snö imorgon så vi inte får skola. men då kan ja ej shoppa med mina kompisar som vi planerat. aja. efter skolan så drog vi till buffies. köpte min balklänning faktiskt. den är inte i american style. tänkte ta en american style men jag sket i det. är i alla fall nöjd med den. en av de finalisterina i miss america bar den klänningen i helgen, liite coolt. aja. fick också en hoodie av min värdmamma. hon e så gullig som köper kläder till mig. annars skola imorgon och shopping. hörs i helgen. älskar er alla. fanny blogga jag blir as ledsen när du inte gör det , och steffi öppna din blogg!

watching valentines day

fredag var det drag i skolan eftersom alla skulle se på basketen. men jag struntade i det och åkte och spendera tid med min värdfamilj. vi var ute och käka på en resturang , sedan såg vi på bio, the grenhornet. as skön film. i lördags skulle jag o lua till sarah. men lua kunde inte länge så vi bestämde oss för att flytta på det. åka till walmart och köpte massa mer godis till steffi och resten av familjen. skickar imorgon! och massa till mig för i söndags började me and my family med en real diet! nu är det på riktigt. så käka massa skit i lördags. var och fika med ines i flera timmar också. sen kom jag hem och planerna var att träffa..äh skit samma orkar inte haha. söndags var det kyrka på morgonen , sedan käka vi kina mat hos min värdbror. kom hem och däcka i sängen. sov hela kvällen.
i måndags var vi lediga så jag chilla hemma, gjorde läxor och drog hem till lua sen. där var ines och vi snacka om min födelsedag i oktober som tjejerna ska försöka komma till. de har fått ok från sina päron så vi får hoppas att det funkar nu. annars kommer mina värdföräldrar i antingen oktober eller december, så det blir kul.
fick ett paket av världens bästa vän idag. med en magnet där det stod världens gulligaste mening, marabou, rollo!!!, en HAHAHAHA , och världens finaste kort där hon spelat in när hon pratar. och då brast det, fan jag gråter inte ofta längre..men det kändes. cant wait tills hon kommer!!! skolan idag, alla var döda men det funkar. har pluggat sen jag kom hem och ser på valentines day nu. bliggar för dig fanny, och mami och steffi! så ni får lägga in bilder och blogga, för mig . seriöst. ÄLSKAR ER ALLA HIHI!

ingen skola

igår kväll var jag hos en kompis och käkade snöglass. alla här äter det nu när det är snö. kan ge er recemptet : 8 glas snö, vanilj pulver och grädde. det är gott faktiskt. i alla fall , körde just dance 2 hela kvällen. älskar det. vi ska köpa det till vårat wii också så jag kommer börja skolka och bara spela det hela dagarna. skoja kan inte skolka måste spara mina skolkdagar tills lisa kommer, då man endast kan skolka 3 dagar här. suck. önska anna kunde komma också! det skulle vara sjukt kul. fick ett paket av bästa ana idag också . som innehöll massa söta fotbollsgrejer som var rosa. fick också choklad och svenska lakrits, ett as gulligt brev från anna och ett ännu bättre brev från jason haha. tack så mycket arizona girl! annars har jag legat hemma hela dagen, tittat på tv och läst. orkar inte vara social och gå ut och röra på mig , stackars mina kompisar för att jag förstör hehe. så käkade middag nyss och ska börja skriva på min story för yearbook. är inte klart än om det blir skola imorgon , hoppas dock ej! annars är det lugnt här i arkansas. planerna för helgen börjar rulla in så. vi hörs imorgon! älskar er därhemma hihi!

älskar er

okej ska börja med fredagen. stannade i skolan i en timme för att fixa klart allt yearbook stuff. sen drog jag och några kompisar och åt innan vi gick tillbaka till skolan för basket match. vi vann en och förlorar en. det var mycket roligare än fotbollsmatcherna för nu är man mer liksom med alla och det är inte lika uppdelat som det är på fotbollsmatcherna. hade kul i alla fall. kom hem senare och titta på film innan jag somnade tidigt. på lördagen så gick jag till town med lua för att hon skulle klippa sig. vi drog sedan och fixa våra ögonbryn och tog en fika. as gott och det är as billigt så det är ju svårt att inte köpa mycket att äta. senare skulle jag hem till två kompisar men deras mamma var sjuk så de ville inte att vi skulle bli smittade så vi flyttade på det. hängde med lua hem och vi fixade matte läxan , då jag inte fatta nåt så hon hjälpte mig. igår var vi i kyrkan , sen hem. och det snöade för första gången här. alla laddade upp med mat i lördags då ingen kör i snön. därför var skolan stängd idag. hur bra? önska det kunde vara så i sverige. vi skulle vara hemma 6 månader då, lycka fan! chilla hemma och drog sedan ut i snön med massa folk. dock är jag inte lika förtjust i det som alla andra. idag vaknade jag upp ganska tidigt. sen drog vi och åt frukost och pratade på skype med lisa mamma och pappa. var ute på promenad med kompisar och vi drog in och drack varm choklad på hardees. kom hem och har chillat, spelat lite wii. funderar på att göra läxor nu och städa mitt badrum så jag har det överstökat. imorgon är skolan troligen stängd igen så jag är lycklig. hörs imorgon! 

mycket bättre dag

åh idag var en så mycket bättre dag än hur det varit i veckan. vaknade upp och fixa mig som vanligt, käka frukost och drog till skolan. började som vanligt med alla klasser men vi lunch fick jag reda på att jag äntligen får byta från health till drama. den klassen var as rolig och nu är skola mycket roligare igen. efter skolan så hade jag träning. var jätte trött och tänkte skippa men bestämde mig för att träna ändå. kom hem till mig med Lua för att byta om och fann ett paket på min säng. kände igen min älskling fannys unika handstil och blev jätte glad. öppna paketet och finner två as snygga blusar, bilder på mina favoriter och ett brev. ni anar inte hur glad jag blev tjejer! tack så jätte mycket min sis steffi , lisa , sandra och fanny! jag blev så himla glad. träningen var bra idag och jag hade kul. alla tjejer är jätte gulliga så det känna jätte bra! kom hem och duscha, chilla och åt middag. sen dess har jag jobbat med min yearbook page och ska snart gå och lägga mig. imorgon blir det ingen träning. ska dra och käka med kompisar innan vi drar till basketmatch i skolan. på lördag ska jag och några kompisar till en kompis och vi får se vad mer som händer! hoppas ni har det bra där hemma! 

snabbt inlägg

bloggar snabbt för min mamma ..och steffi.. och fanny. det är typ alla som läser haha! försov mig vilket betydde 15 min tills jag var tvungen att dra. skolan var okej! hände inget speciellt tror jag... efter skolan fotboll. mycket hårdare idag. käka middag. plugga . tv och nu läser jag. mer imorgon. 

första dagen , sista terminen

igår var jag och handla kläder till fotbollen som började idag. laget är inte det bästa, fick dock höra det innan jag kom. för mig går det ändå bra. fick beröm av tränarna och lagkamraterna, so the swedish girl issssssss great! så om jag är så bra, hur bra är då laget kan ni tänka er...?! träningen var helt okej. var dock trött hela dagen i skolan , precis som alla andra då. fick nytt schema som suger! har inte lunch med mina kompisar och ska försöka byta så jag kan ha drama istället för någon nyttig lektion grej så jag kan äta med mina bästa. kul om jag sitter där sista terminen och deppar. kom dock in i drama klassen när det gäller godkännande av läraren men nu är de bara min syo..hoppas hoppas! annars var skoldagen bra. vissa klasser är bättre. kom hem vid 5 och chilla innan jag åt vid 6. sen plugga sen ut och träna igen i 40 min och nu är jag död. försöker ringa anna men arizona girl is busy. imorgon ska jag upp tidigt och träna igen med in värdmamma. ska fan komma i form nu när det är fotboll och allt. imorgon är det också viktigaste arkansas matchen . razorbacks möter ohio state så hela staten är as taggade. 
hoppas ni njuter av ert lov medans jag dör lite pga av min träningsvärk så hörs vi imorgon! 

5 månader tills hemresa

vaknade vid 12. käkade grym frukost. förlåt pratar bara om mat. städade. skype med familjen. tittade på tv. gick ut och käka med kompisarna. eller jag åt inte. så vi käkade mexicana med värdförldrarna, kolla på tv. skriver i min blogg. min lördag. imorgon kyrkan och kompis. måndag skola... depp! fast fotbollen börjar då. wiiiho! hemma om exakt 5 månader. funderar på att förlänga. men då missar man allas student? vad ska man göra? 

sista 9 november 2010 i usa

ett inlägg till världens bästa syster också. som är otroligt vacker och har en alldeles underbar personlighet. jag beundrar dig för att du är du. för att du vågar ta din egen väg lite mer än din syster, är otroligt omtänksam, lat, kan äta och inte bli fet, snäll, underbar , kan charma alla och alldeles bäst. jag vet att jag kan vara otroligt orättvis mot dig ibland. men du är och kommer alltid vara min syster som jag älskar mest i hela världen. precis som jag älskar våran Liam. tack för att du är du! (och jag är jätte stolt över dina betyg, du är bäst) <3! btw har en bild på dig och mig som täcker hela min data skärm! 


2010

i måndags vaknade jag upp sent. chillade hemma ett tag innan vi åkte och hämta E och F. käkade på mexikans resturang, shoppa lite  och åkte sedan hem till mig. där chillade vi hela kvällen och titta på filmer. L kom förbi mycket senare och vi var uppe hela natten , eller 2 timmars sömn fick vi innan det var dags att vakna upp och dra iväg till Eureka Springs. vi stannade på vägen och åt frukost och körde i 4 timmar innan vi var framme. dör bodde vi på ett hotel där det spökar vilket jag inte trodde ett dugg på innan. men under vår vistelse där fick vi ett fåtal bevis, lite läskigt. men det var i alla fall mina värdföräldrar som tog oss dig med 4 av mina andra kompisar. och jag hade det sjukt kul under de två dagarna. fick inte mycket sömn alls men det var värt det. vi gick runt i affärerna där också men det var inte mycket kul man kunde hitta. dock gjorde jag och tjejerna typ en fotografering grej. det finns ett ställe där man går och man får typ välja bakgrund på bilden och allt, klär ut sig och allt. sen tar en fotograf bilder, bilder kommer på fb och det blir nog lättare att förstå då. kom hem onsdags kväll och gjorde inte mycket, dock ångrar jag det (mina närmaste ska berätta för er). i torsdags skulle jag och Lua vara med Sara men hon fick förhinder så jag och Lua var ensamma hos henne och körde Just Dance 2 hela eftermiddagen, hade träningsvärk efter, helt sjukt. sedan drog vi till mig och käka dinner och kolla film. lata amerikaner har vi blivit, vi orkade inte ens gå på bio med ett gäng kompisar. eller jo vi orka men det blev inte som vi planerat så orkade inte bry mig mycket om det. 

 

idag vaknade jag sent, hände lite saker som jag blev sjukt trött på. men tack och lov har man en riktigt bra värdfamilj så allt löser sig. nyår, inte lika stort här alltså. på ett sätt är det skönt, men det är klart man vill vara ute och fira också. ska inte ljuga. men man kan inte alltid få som man vill det. istället spenderades nyår med familj och ett par vänner. hoppas allt gick lugnt där hemma i alla fall. skypade med hela tjocka släkten och det var så himla underbart. julen var inte jobbig för mig , men dock var denna dagen ganska jobbig. satt och grät framför skype när jag pratade med familjen saknade mina hjärtan lite extra idag. usch vad man bara vill krama om dem genom dataskärmen. men jag är så otroligt lycklig över att jag har världens bästa familj! vet inte vad jag skulle göra. ni har gjort mig till den personen jag är idag och utan er vore jag ingenting.

 

under detta året har jag nog lärt mig sjukt mycket saker. om vilka som är mina vänner, (något man lär sig varje år) hur det verkligen känns att sakna de människor man älskar mest, att hantera sjukt svåra konflikter och situationer som aldrig skulle hänt i sverige, hur det är att vara utbytesstudent, att gå på high school, hur jag ser ut lite fetare (hahaha) och tusen mer saker. men framförallt hur bra jag har det hemma i sverige och här i USA. hur underbart livet är. 

 

så mina älsklingar, livet tar sina olika vägar. vem kunde tro att jag skulle hamna i usa år 2010 och 2011. efter att ha suttit den sista dagen år 2009 och första dagen 2010 gråtandes i ett rum på östermalm med luren i handen ledsen över att min Arizona Girl Anastasia skulle lämna mig och dra till USA. istället är vi båda här och upplever två helt olika äventyr. helt sjukt.

 

vill tacka alla underbara människor jag lärt känna under detta år och jag ser fram emot att ses år 2011. året jag går mitt sista år i high school , lämnar mitt sheridan och alla underbara människor här för att skriva nya kapitel i mitt liv i sverige. börja ny skola där och fortsätta mitt underbara liv med min BÄSTA familj och mina BÄSTA vänner.

 

 

 

Vi ses älsklingar, 5 månader gick fort & 5 månader går fortare.  


RSS 2.0